Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2006

Παρακολουθούσα χθες βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έναν νέο άνθρωπο ο οποίος παρίστατο με την ιδιότητα του αντιπροέδρου των αστυνομικών και με μία βλακώδη, εξυπνακίστικη και άκρως φασίζουσα νοοτροπία, προσπαθούσε εκπροσωπώντας τους αστυνομικούς, να δικαιολογήσει τις ενέργειες αστυνομικών οργάνων οι οποίοι ξυλοκόπησαν νεαρό φοιτητή στην Θεσσαλονίκη. Είναι σίγουρο ότι υπεύθυνοι για την συνδικαλιστική τους εκπροσώπηση είναι οι ίδιοι αστυνομικοί που με την ψήφο τους αναθέτουν σε τέτοιας ποιότητας ανθρώπους να τους εκπροσωπούν. Όμως ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος και μάλιστα ο αντιπρόεδρος των Ελλήνων αστυνομικών θα πρέπει εκτός των άλλων να έχει παιδεία, ευπρέπεια και ευφυΐα, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε όλο το αστυνομικό σώμα ο ικανότερος που βρέθηκε να σταλεί να μιλήσει σε πάνελ με έμπειρους δημοσιογράφους ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος ο οποίος όπως σωστά επισήμανε η κυρία Όλγα Τρέμη «έβγαζε» εικόνα κακού αστυνομικού της δικτατορικής περιόδου. Είναι καλύτερα να μην υπάρχει καθόλου συνδικαλιστικό όργανο στην αστυνομία παρά να υπάρχει τέτοιου είδους συνδικαλιστική εκπροσώπηση. Βέβαια το πάνελ των πολύ έμπειρων δημοσιογράφων θα έπρεπε να προστατέψει την Ελληνική αστυνομία και να μην τραβήξει τόσο την συζήτηση αφήνοντας τον συγκεκριμένο εκπρόσωπο των αστυνομικών να εκθέτει την Ελληνική αστυνομία με τις εξυπνακίστικες και άκρως φασίζουσας νοοτροπίας τοποθετήσεις του. Ναυτίλος