Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Χρυσόγονος: Δικτάτορας ο Κάστρο - Συρμαλένιος: Μας εμπνέει ο Κάστρο

Ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για μία «αντιφατική προσωπικότητα», που επαγγέλθηκε την κοινωνική απελευθέρωση, «όμως κατέληξε να γίνει και ο ίδιος δικτάτορας»

«Ο Φιντέλ Κάστρο ξεκίνησε επαναστάτης αλλά κατέληξε δικτάτορας», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για μία «αντιφατική προσωπικότητα», που επαγγέλθηκε την κοινωνική απελευθέρωση, «όμως κατέληξε να γίνει και ο ίδιος δικτάτορας, που κληροδότησε την εξουσία στον αδελφό του, ιδρύοντας έτσι μια μίνι δυναστεία». 

Επιπλέον, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για την φορολογική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση, τόνισε ότι οι επιβαλλόμενοι φόροι οδηγούν σε αδιέξοδο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι απαιτήσεις των θεσμών τελικά θα αμβλυνθούν και θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

Ολο το άρθρο στο παρακάτω link
http://www.protothema.gr/politics/article/633856/hrusogonos-o-kastro-xekinise-os-epanastatis-kai-katelixe-diktatoras/

Δεν υπάρχουν σχόλια: