Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

"Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ HOT SPOT ΣΤΑ ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!!"


Ασχέτως με τις όποιες υπερβολές μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι περιέχει το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύτηκε στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, η αλήθεια είναι ότι ο Πειραιάς, τώρα με τα έργα του τραμ, νεκρώνει από πλευράς εμπορικής δραστηριότητας.
Ο δήμαρχος θα πρέπει κάτι να κάνει γιατί τα έργα του τραμ αργούν πολύ και καταστρέφονται οικονομικά οι Πειραιώτες έμποροι.











Το παρακάτω κείμενο είναι αναδημοσίευση από τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (http://neakeratsiniou.blogspot.gr)

ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ...  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

ΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΠΡΩΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ HOT SPOT ΚΑΙ ΔΕΝ...ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ...ΠΟΥ  ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ  ΤΟΥ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ...:

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ


Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω link

ΠΗΓΗ: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2016/11/hot-spot_26.html#ixzz4RPROVUk1


Δεν υπάρχουν σχόλια: