Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Εξαγγέλθηκε η ίδρυση Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας – Η χώρα μπαίνει σε φάση αναπτυξιακής απογείωσης.

Μετά την ίδρυση της Ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας που εξήγγειλε ο υπουργός, η χώρα μας επιτέλους μπαίνει σε φάση αναπτυξιακής απογείωσης.

Η ανάπτυξη είναι προ των πυλών και όχι με εξαγωγές ζαρζαβατικών ή κάνοντας τα γκαρσόνια στους ξένους τουρίστες και ούτε καν θα χρειαστεί να μπαρκάρουνε οι νέοι μας ως ναυτικοί.
Αυτές τις εργασιακές ταλαιπωρίες θα τις αναθέσουμε στους μετανάστες και θα τους δώσουμε το Ελληνικό (δωρεάν) να το κάνουν χωράφια για καλλιέργεια ώστε να έχουμε και τα φρέσκα ζαρζαβατικά μας.....


Επιτέλους, τώρα με την υλοποίηση του business plan της διαστημικής μας υπηρεσίας θα αναπτύξουμε και θα εξάγουμε διαστημική τεχνολογία και αν η κυβέρνηση φερθεί έξυπνα και την μοσχοπουλήσει στους Αμερικάνους και στους Ρώσους ταυτόχρονα, τότε ούτε bail-in θα χρειαστεί να κάνουμε και μέσα σε ένα δύο χρόνια θα μαζέψουμε το συνολικό ποσό των δανείων της Ελλάδας και θα τα πετάξουμε στην μούρη των δανειστών σκίζοντας ταυτόχρονα όλα τα μνημόνια ώστε να υλοποιηθεί και η προεκλογική εξαγγελία του κ. Τσίπρα.

Τελικά αυτό χρειαζόταν η χώρα.
Φρέσκα μυαλά να σκεφτούν και να δημιουργήσουν την διαστημική υπηρεσία που τόσο έλειπε από την πατρίδα μας.
Και τώρα η κυβέρνηση θα είναι απόλυτα δικαιολογημένη αν φέρει το θέμα στην βουλή για διενέργεια εξεταστικής των πραγμάτων επιτροπής, ώστε να πάνε φυλακή όλοι οι προηγούμενοι πολιτικοί που δεν το σκέφτηκαν τόσα χρόνια και άφησαν την Ελλάδα να βουλιάζει στα χρέη.

Και εις άλλα με υγείαν....



Δεν υπάρχουν σχόλια: