Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Εμπρηστές και ….παλικάρια, γίναμε μαλλιά-κουβάρια.

Ο κ.Σαμαράς διαβεβαιώνει τον Ελληνικό λαό ότι έχει την λύση του οικονομικού προβλήματος της χώρας και ότι μπορεί σε ένα χρόνο δικής του διακυβέρνησης να μηδενίσει το έλλειμμα.

Και επειδή ο κ. Αντώνης Σαμαράς είναι αρχηγός της αξιωματικής και εκ θέσεως, τουλάχιστον, έχει κύρος και σοβαρότητα, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να πεισθεί και να του αναθέσει την διακυβέρνηση της χώρας.

Επειδή όμως ο Ελληνικός λαός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τα ψέματα των πολιτικών, θα πρέπει να γίνει μια συμφωνία ώστε αν ο λαός εξαπατηθεί και πάλι, να δεχτεί με ανέκκλητη συμφωνία ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και όσοι από τον περίγυρο του διατείνονται ότι μπορεί να μηδενίσουν το έλλειμμα της χώρας σε χρόνο dt και δεν το κάνουν, να τιμωρηθούν με λιθοβολισμό στην πλατεία Συντάγματος.

Νομίζω ότι είναι δίκαια συμφωνία.

Αν ο κ. Σαμαράς πετύχει αυτό που στον μέσο νου φαντάζει ακατόρθωτο, θα αποθεωθεί και θα περάσει στον πάνθεον των ευεργετών και των ηρώων του Ελληνικού έθνους.
Αν απλώς μας δουλεύει και παίζει με τον πόνο μας για να υφαρπάξει την ψήφο μας και την κουτάλα της εξουσίας, η προτεινόμενη τιμωρία παρότι φαντάζει βάρβαρη, νομίζω ότι και δίκαια θα είναι και θα γίνει παράδειγμα ώστε κανείς άλλος πολιτικός στο μέλλον να μην τολμήσει να κοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό και να τον κλέψει πλουτίζοντας σε βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: