Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Προβλήματα από την σφοδρή βροχόπτωση.

Σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Αθήνας, αλλά και στο εθνικό οδικό δίκτυο, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, ενώ στο κυκλοφοριακό κομφούζιο έχουν συμβάλει και αρκετά τροχαία ατυχήματα....

Η οδός Πειραιώς είναι κλειστή στο ρεύμα προς Ομόνοια από Χαμοστέρνας έως την Πέτρου Ράλλη.

Παράλληλα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει, μέχρι στιγμής, δεχθεί 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων στην Ελευσίνα, τη Μαγούλα και τον Ασπρόπυργο, μία κλήση για την περιοχή της Ηλιούπολης και μία για την Πλάκα.

Νωρίτερα, υπερχείλισε λόγω των έντονων βροχοπτώσεων ο ποταμός Πηνειός στο Βαρθολομιό Ηλείας, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, σπίτια, καταστήματα και καλλιέργειες.

Αισθητή θα γίνει από σήμερα, ειδικά στη βόρειο Ελλάδα, η πτώση της θερμοκρασίας, ενώ αναμένεται να πέσουν και τα πρώτα χιόνια.

Από το βράδυ θα αρχίζουν να ενισχύονται οι βοριάδες, οι οποίοι τοπικά θα φθάσουν ακόμα και τα οκτώ έως εννέα μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: