Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία νεαρής γυναίκας

Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Κέρκυρας η ανθρωποκτονία 36χρονης Ελληνίδας, που έγινε την Παρασκευή στο νησί των Φαιάκων....

Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης είναι ο πρώην σύζυγος της 36χρονης, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη το Σάββατο στην Αλβανία.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από τηλεφώνημα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης Κέρκυρας, σύμφωνα με το οποίο στο πόρτ μπαγκαζ ΙΧ αυτοκινήτου βρισκόταν το πτώμα μίας γυναίκας.

Το αυτοκίνητο ανήκε στο αδελφό του θύματος, όμως οι αστυνομικοί μετά από έρευνα εντόπισαν σοβαρά στοιχεία σε βάρος του 44χρονου πρώην συζύγου, ο οποίος είχε έρθει στην Κέρκυρα από τη Γερμανία και το βράδυ της Παρασκευής αναχώρησε με αυτοκίνητο για την Αλβανία.

Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελία εφετών Κέρκυρας, η οποία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, ενώ ενημερώθηκαν και οι αλβανικές αρχές. Έτσι λίγες ώρες αργότερα η αλβανική αστυνομία συνέλαβε τον 44χρονο στην Αυλώνα και πλέον είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

Πηγή : star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: