Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Εχθρική απέναντι στον μέσο Έλληνα πολίτη η συμπεριφορά των ιδιοκτητών ΦΔΧ.

Απαράδεκτη και εχθρική η συμπεριφορά των ιδιοκτητών των φορτηγών δημοσίας χρήσεως απέναντι στους Έλληνες πολίτες.
Όσο οι κινητοποιήσεις τους εστρέφοντο κατά των βουλευτών που ψηφίζουν το επίμαχο -για αυτούς- νομοσχέδιο, ενδεχομένως οι Έλληνες πολίτες να αδιαφορούσαν ή και να έβλεπαν με συμπάθεια τον «αγώνα» τους.

Αφής στιγμής τα φορτηγά κλείνουν τις εθνικές οδούς και τους δρόμους, οι κινητοποιήσεις τους δεν στρέφονται κατά της πολιτείας αλλά κατά των απλών Ελλήνων πολιτών των οποίων την καθημερινότητα κάνουν εξαιρετικά δύσκολη.

Απόλυτα λανθασμένη κίνηση ο αποκλεισμός των δρόμων και η δυσκολία ή και η απαγόρευση της μετακίνησης των Ελλήνων πολιτών. Σε μια τουλάχιστον περίπτωση κατά τον αποκλεισμό της εθνικής οδού στο ύψος της Μεταμόρφωσης, σε τηλεοπτικό πλάνο φαινόταν αποκλεισμένο και ένα ασθενοφόρο όχημα, ενέργεια απόλυτα εγκληματική.

Με τις κινήσεις τους οι ιδιοκτήτες των ΦΔΧ θα καταφέρουν να στρέψουν το σύνολο της κοινής γνώμης εναντίον τους αλλά παράλληλα και η συνεχιζόμενη ανοχή του κράτους απέναντι τους εξοργίζει τους πολίτες.
Ας μην ξεχνάμε ότι η παρακώλυση συγκοινωνιών είναι ποινικό αδίκημα και η πολιτεία έχει υποχρέωση να προστατεύσει τον Έλληνα πολίτη και το δικαίωμα του για ελεύθερη μετακίνηση.

Αν δεν μπορούν οι αρμόδιοι να προστατεύσουν τους πολίτες ας πάνε στο σπίτι τους.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτο σε πειραξε εσενα αθλιο παπαγαλακι??το οτι αργουμε να παμε στις δουλειες μας??Το οτι δεν 8α εχουμε οι περισοτεροι δουλειες σε λιγο καιρο και οτι οσοι εχουν θα δουλευουν για ενα κομματι ψωμι δεν σε πειραζει καθολου???Αλλα ετσι μιλανε οι βολεμενοι και καλοταισμενοι παπαγαλοι...οσο για το ασθενοφορο πανιβλακα ολοι το δειξανε οτι κολησε...αλλα κανενας δεν εδειξε ποσο γρηγορα ξεκολησε...παναθλια κομματικα ερπετα...

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλυτεροκακο σου κανουν οι φορτηγατζηδες η αυτοι που σου κοβουν μισθους,συνταξεις,ανεβαζουν το φπα,βαζουν χιλιαδες λουκετα στα μικρομαγαζα,ανεβαζουν την ανεργια σε υψη ρεκορ κτλ,κτλ??Μακαρι να σηκωνοσουν και εσυ απο τον καναπε σου γιατι αυτη η παθητικη σου σταση εχει φτασει την πατριδα μας σε αυτο το σημειο.ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΕ

chritakis είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΣΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΤΑΙΑ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Μ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΜΑΣ Σ ΟΛΟΥΣ,ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Naytikos είπε...

Πρώτον φίλε μου chritakis δεν βρίζω κανέναν. Σχολιάζω συμπεριφορές. Και ακριβώς φίλε μου chritakis, και εμένα το ίδιο πράγμα που ενοχλεί και εσένα με ενοχλεί. Μόνον ο ευατούλης μας και τίποτε άλλο. Γιατί μην μου πεις ότι κάποιος με αποκλείει στην εθνική οδό για το καλό μου? Απλώς είναι ο δυνατός (έναντι εμού του απλού Ελληνα πολίτη) και προσπαθεί με λάθος τρόπο και προς λάθος κατεύθυνση να παλέψει για το δικό του προσωπικό "δίκιο".

Ανώνυμος είπε...

μια χαρα τα λεει ο ανθρωπος. εγω ουτε βολεμενος ειμαι ουτε καλα καλα δουλεια δεν εχω για να συντηρηθω αυτο τον καιρο αλλα καποια πραγματα με εκνευριζουν αφανταστα στο ελλαδισταν. νομιζετε εσεις δηλαδη οτι ο συνδικαλισμος θα μας σωσει; πετρα σηκωνεις προεδρο βρισκεις σε αυτη την χωρα!καθε εβδομαδα ευκαιρια για "απεργια" ζητανε ολοι για να διασωσουν τα δικα τους συμφεροντα προφανως.εχεις προβληματα με το κρατος? αν σου κοταει πηγαινε διελυσε την βουλη, και εγω μαζι σου αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να καταπατας τις δικες μου ελευθεριες, του απλου πολιτη,με το ετσι θελω.και ναι, φταινε και οι φορτηγατζηδες και οι φουρναραιοι και ολοι οσοι ειναι ανω των σαραντα που πανε τοσα χρονια και το ριχνουν μονοκουκι χωρις καλα καλα να γνωριζουν τι πρεσβευει το καθε κομμα..χωρις κριτικη σκεψη!μονοι μας καταφεραμε αυτο το χαος που επικρατει τωρα απλα ως γνησιοι ελληνες εχουμε ψωροεγωισμο και δεν το παραδεχομαστε! ενας (ακομα) απογοητευμενος και ντροπιασμενος ελληνας..