Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Δημοτικές εκλογές. Υποψήφιοι και οικογενειοκρατία.

Οικογενειακή υπόθεση γίνεται για ακόμη μια φορά η υπόθεση της επιλογής υποψηφίων και για τις δημοτικές εκλογές.

Γιοι, κόρες, σύζυγοι, ανιψιοί και λοιποί συγγενείς πολιτικών και πολιτευτών, έλαβαν το χρίσμα με βασικό προσόν την όποια συγγενική τους σχέση με τους πολιτικούς.
Και βέβαια δεν είναι παράνομο ο γιος της κυρίας Μπακογιάννη να κατέρχεται υποψήφιος στην Ευρυτανία, είναι όμως ηθικό να ζητά την ψήφο των συμπολιτών του με κύριο όπλο επηρεασμού των ψηφοφόρων, το όνομα του δολοφονημένου πατέρα του?
Και αν δεν κάνω λάθος έχει την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και αυτός και ο γιος του Γιάννη Βαρβιτσιώτη και ο Τζιτζικώστας και τόσοι άλλοι … γόνοι.

Αλήθεια στην περίπτωση του νομάρχη Θεσσαλονίκης τι συνέβη και τσίτωσε ο Αντώνης Σαμαράς?
Το πείραξε η οικογενειοκρατία ή κάτι άλλο ξέρει  ή συμβαίνει με τον αδελφό του κ. Ψωμιάδη?
Και ο νομάρχης Θεσσαλονίκης που κατά καιρούς βγαίνει στα κανάλια και κάνει τον «μάγκα» και τον ανεξάρτητο, μάλλον …τσάμπα μάγκας αποδείχτηκε.
Έβαλε την ουρά στα σκέλια και συμμορφώθηκε με το τελεσίγραφο και τις εντολές του κόμματος.

Σε κάθε περίπτωση οι ψηφοφόροι πρέπει να αντιδράσουν στις επιλογές των κομμάτων.

Είναι ευκαιρία να αντιδράσουμε και να δείξουμε την ωριμότητα μας ψηφίζοντας με γνώμονα το συμφέρον των Δήμων και επιλέγοντας άξιους, δοκιμασμένους από την ζωή και την αγορά υποψηφίους, που θα έχουν πραγματική θέληση και ικανότητα να προσφέρουν σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: