Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζεται από ορισμένους φορτηγατζήδες η επίδειξη εχθρότητας απέναντι στον μέσο Έλληνα πολίτη.

Παρά το γεγονός ότι το επίμαχο νομοσχέδιο είναι πια νόμος του Ελληνικού κράτους, μερικοί από τους συμμετέχοντες στις «κινητοποιήσεις» των ΦΔΧ, με φασίζουσα νοοτροπία συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους Έλληνες πολίτες κλείνοντας τις εθνικές οδούς, επιτίθενται στα φορτηγά που μεταφέρουν εμπορεύματα, και σήμερα το απόγευμα παρεμπόδισαν την φόρτωση επιβατηγών πλοίων στον Πειραιά.

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι αστυνομικοί και οι στρατιωτικοί, επειδή έγιναν περικοπές στους μισθούς τους, έβγαιναν στους δρόμους και παρεμπόδιζαν την μετακίνηση των Ελλήνων πολιτών ή ακόμα χειρότερα πυροβολούσαν κατά των φορτηγών που δεν απέργησαν τότε για να τους συμπαρασταθούν.
Θα είχαμε γίνει ζούγκλα κύριοι φορτηγατζήδες.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί. Το κράτος φταίει που είναι ανίκανο να προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες και εξαντλεί το δυναμικό του μόνον για την προστασία των βουλευτών και των οικονομικά ισχυρών, εγκαταλείποντας τον απλό, τον μέσο Ελληνα πολίτη στο έλεος του κάθε φορτηγατζή που κλείνει την εθνική οδό όποτε του γουστάρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: