Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Πάγκαλος:«Μαζί με τους πολίτες φάγαμε τα λεφτά»!

Μας σόκαρε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, κατά την τοποθέτηση του στην επιτροπή που εξετάζει το νομοσχέδιο για τις συγχωνεύσεις και τις καταργήσεις δημόσιων οργανισμών.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ή... περίσσιο θράσος (όπως το πάρει κανείς) ο κ. Πάγκαλος είπε: «Μας ρωτάνε οι πολίτες που φάγαμε τα λεφτά» και απαντάει «Μαζί τα φάγαμε, αφού σας διορίζαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί σε μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος»!

Αυτό είχε να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος στην κριτική που ασκεί η κοινωνία στα σκληρά μέτρα που έχουν επιβληθεί. Αυτή ήταν η απάντηση του σε όσους βλέπουν την σύνταξή τους να κάνει... φτερά για να ξεχρεώσουμε όοολοι μαζί το δάνειο.

Πηγή : http://www.star.gr/index.php?ID=politics&Rec_ID=61032

Δεν υπάρχουν σχόλια: