Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Απούσα η κυβέρνηση. Στο έλεος των συντεχνιών ο Έλληνας πολίτης.

Απορώ γιατί πρέπει να μισθοδοτούνται όλοι αυτοί οι κρατικοδίαιτοι υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς, δικαστές, αστυνομικοί και οι άλλοι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι αφού δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Σε οποιαδήποτε ιδιωτική εταιρεία αν δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους θα είχαν απολυθεί, ενώ αντίθετα όλους αυτούς τους κρατικοδίαιτους που δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους ο Έλληνας πολίτης συνεχίζει να τους μισθοδοτεί με το υστέρημα του.
Μπορούμε να γίνουμε μπάχαλο και μόνοι μας χωρίς να επιβαρύνεται κι άλλο ο εθνικός δανεισμός για την μισθοδοσία τους.

Εδώ ο καθένας παρκάρει το φορτηγό στου στην εθνική δημιουργώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση, ξυλοκοπούν οδηγούς που επιθυμούν να εργαστούν και φτάσαμε στο σημείο να πυροβολούν και κατά φορτηγών.

Η κυβέρνηση και οι κρατικοί υπάλληλοι που είναι επιφορτισμένοι με την εφαρμογή των νόμων κοιμούνται ύπνο βαθύ, εγκαταλείποντας τον Έλληνα πολίτη στην θλιβερή καθημερινότητα του.

Καληνύχτα σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: