Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των Ελλήνων πολιτικών.

Το πρόσφατο παράδειγμα του βουλευτή της νέας δημοκρατίας Ε. Αντώναρου ο οποίος επικαλούμενος την βουλευτική του ιδιότητα αρνήθηκε να εκδώσει και να πληρώσει εισιτήριο κατά την επιβίβαση του σε πλοίο της Ελληνικής ακτοπλοΐας, είναι ενδεικτικό της νοοτροπίας της μεγάλης πλειονότητας των πολιτικών και των πολιτευτών.

Έχουν την εντύπωση ότι από την στιγμή που θα εκλεγούν θα έχουν τον παχυλό τους μισθό, θα τρώνε, θα πίνουν και θα μετακινούνται τσάμπα και τον λογαριασμό θα πληρώνει ο Έλληνας πολίτης.
Τι και αν βούλιαξε η οικονομία της χώρας εξαιτίας της ανικανότητας τους, αυτοί αντί να δικαστούν και να καταδικαστούν για την πτώχευση της χώρας, ακόμα και στην αντιπολίτευση συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις παχυλές τους αποδοχές και τα «άρρωστα» προνόμια που θυμίζουν εποχές της φεουδαρχίας.

Γιατί θα πρέπει ο Έλληνας βουλευτής να μην πληρώνει τις μετακινήσεις του κατά τις διακοπές του?
Ποιος εγκέφαλος το εμπνεύστηκε?
Και δεν υπάρχει ένας λογικός άνθρωπος να το αλλάξει όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι?
Είναι δυνατόν να υποφέρει ο λαός και ο κάθε Αντώναρος να το παίζει Λουδοβίκος που νομίζει ότι, επειδή βγήκε βουλευτής, όλα του ανήκουν?

Αν δεν εκσυγχρονιστεί και δεν αλλάξει εδώ και τώρα η νοοτροπία των Ελλήνων βουλευτών και των κάθε λογής κρατικοδίαιτων, φοβάμαι ότι θα πέσουν ακόμα περισσότερο στα μάτια του Έλληνα πολίτη και όπου τους συναντούν θα τους φτύνουν.

1 σχόλιο:

Koursaros είπε...

Θα τους φτύνουν? Ε' και? Αυτοί θα υποστηρίζουν ότι ψιχαλίζει. Πρώτη φορά θα τους συμβεί;

Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς