Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ελλάδα κάτω από την Μποτσουάνα και την Ρουάντα σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας.

Τελευταία και από τις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η χώρα μας σε επίπεδο ανταγωνιστικότητας σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα στοιχεία του World Economic Forum (WEF).

Οι περισσότεροι κυβερνώντες-πολιτικοί, και άλλα κρατικοδίαιτα στελέχη του ευρύτερου δημοσίου τομέα των τελευταίων 30 ετών, πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού λαού καταληστεύοντας ή κατασπαταλώντας -ούτως ή άλλως το ίδιο κάνει- το δημόσιο χρήμα, φέρνοντας τον Ελληνικό λαό σε επίπεδα ένδειας και την Ελλάδα να φιγουράρει στην κατάταξη του δείκτη παγκόσμιας ανταγωνιστικότητας κάτω ακόμα και από χώρες όπως η Μποτσουάνα και η Ρουάντα.

Και εμείς τους έχουμε τους πληρώνουμε, τους κοιτάμε και τους ψηφίζουμε.
Σαν λαός λοιπόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: