Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τίποτα δεν διδάσκει καλύτερα από το παράδειγμα.

Είναι προφανής η προσπάθεια των κυβερνώντων με την σύμπραξη και των βαρόνων των media, να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη και να μας πείσουν ότι για την οικονομική κατάντια της χώρας φταίνε οι φοροδιαφεύγοντες πολίτες.

Για την κατάντια της χώρας φταίνε οι πολιτικοί που αποτελούν την χειρότερη συντεχνία της χώρας.
Οι περισσότεροι από αυτούς εκτός του ότι εκ του αποτελέσματος της διακυβέρνησης της χώρας αποδείχτηκαν εγκληματικά ανίκανοι, μπαίνουν στην πολιτική πένητες και κατά την συνταξιοδότηση τους βρίσκονται με βίλες, νεοκλασικά, καταθέσεις και άλλα περιουσιακά στοιχεία που σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογούνται από τον μισθό τους.

Ας πάει λοιπόν ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ να κάνει έλεγχο στον Άκη, τον Θόδωρο και τον κάθε επαγγελματία πολιτικό που πλούτισε σε βάρος του Ελληνικού λαού και καταχρεώνοντας την χώρα, και μετά ας πατάξουν και την φοροδιαφυγή του μέσου Έλληνα πολίτη.
Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι ουδέν διδάσκει όσον το παράδειγμα.
Με κλέφτες ή ανίκανους (το ίδιο κάνει) κυβερνώντες, έτσι θα γίνουν και οι πολίτες.

Ας αποδείξουν οι πολιτικοί ότι είναι τίμιοι και δεν καλύπτουν τους κλέφτες και ανίκανους, ας μπει ένας από τους υπαίτιους της οικονομικής καταστροφής της χώρας φυλακή και τότε να κουβεντιάσουμε και για την πάταξη της φοροδιαφυγής που, κακώς, κάνει ο μέσος Έλληνας πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: