Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανυπαρξία του κράτους.

Πληρώνει ένα κάρο λεφτά ο Έλληνας φορολογούμενος για να μισθοδοτούνται οι κάθε λογής κρατικοδίαιτοι, και όταν τους χρειάζεται διαπιστώνει ότι δεν υπάρχει κράτος.

Το κράτος καταλύθηκε επειδή μερικοί ιδιοκτήτες φορτηγών, ενημερωμένοι από δεκαετίας για το επικείμενο άνοιγμα του επαγγέλματος τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μπάχαλο παρατάσσοντας τα φορτηγά τους στις εθνικές οδούς και ακόμα χειρότερα εμποδίζοντας άλλα φορτηγά να κινηθούν σπάζοντας τα και λεηλατώντας τα εμπορεύματα που μετέφεραν.
Ο απλός Έλληνας πολίτης σπαταλά 3 ώρες για μια διαδρομή 20 λεπτών επειδή έτσι το θέλει ο κάθε ιδιοκτήτης φορτηγού.

Το κράτος, απών.
Η αστυνομία βασικός βραχίονας εφαρμογής των νόμων του κράτους απούσα, περιοριζόμενη να κόβει κλήσεις στον απλό Έλληνα πολίτη παραμένει θεατής αυτού του παράλογου θεάτρου αντί να είναι πρωταγωνιστής, να επιβάλλει τον νόμο και να προστατεύει τον Έλληνα πολίτη από τους κάθε λογής τραμπούκους.

Θα μπορούσε ο Πρωθυπουργός να εξηγήσει γιατί πρέπει να πληρώνω φόρους που πάνε για την μισθοδοσία του κάθε υπουργού, υφυπουργού, βουλευτή, γενικού γραμματέα, αρχηγού της ΕΛΑΣ, αστυνομικών και όλων αυτών των κρατικοδίαιτων υπαλλήλων που πληρώνονται και δεν κάνουν την δουλειά τους?

Εφόσον δεν υπάρχει κράτος, αφού δεν λειτουργεί η κρατική μηχανή για να προστατεύσει τους πολίτες, γιατί να πληρώνουμε όλους αυτούς τους «ανύπαρκτους»?

Δεν υπάρχουν σχόλια: