Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Για την σημερινή απεργία.

Με αφορμή την σημερινή απεργία θα πρέπει να επισημανθεί ότι το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η χώρα μας είναι η δημιουργία κοινωνικών αναταραχών του τύπου των Αραβικών χωρών.

Κάποιες ηλίθιες «φωνές» που ζητούν να γίνει η πλατεία Συντάγματος πλατεία Ταχιρ είναι εκ του πονηρού και σίγουρα οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είναι φασίζουσας νοοτροπίας όσο και αν αυτοί θεωρούν εαυτούς "δημοκράτες".... 

Και βέβαια προς Θεού, μπορεί οι πολιτικοί μας ταγοί, διαχρονικά, να τα έχουν κάνει σκατά, αλλά αυτό δεν «νομιμοποιεί» υπερβολές και έκνομες ενέργειες ή ακραίες πρακτικές προβολής συντεχνιακών ή και άλλων οργανωμένων κομματικών, και μη,  αιτημάτων.

Κάθε υπερβολή κάνει κακό στην εικόνα της χώρας μας και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα θα μπορούσε να λύσει.

Ας συμμετάσχουμε στην απεργία και σε κάθε μορφής συλλαλητήριο, σεβόμενοι τις περιουσίες και της ελευθερίες των συμπολιτών μας, κρατώντας πάντοτε στο μυαλό μας ότι για κάθε «υπερβολή» και για κάθε φθορά δημόσιας-κρατικής περιουσίας, στο τέλος ο λογαριασμός πάλι στον ταλαίπωρο Έλληνα πολίτη θα καταλήξει και από αυτόν θα πληρωθεί.

Και ας μην ξεχνάμε ποτέ : Η απεργία και η έκφραση διαμαρτυρίας είναι δικαίωμα του καθενός, αλλά η δημοκρατία επιβάλλει ο τρόπος και το εύρος διαμαρτυρίας σε καμιά περίπτωση να μην καταπατεί τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: