Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Οι «κακοί-αιμοβόροι» εφοπλιστές, οι «καλοί» πολιτικοί και οι «αγνοί» εργατοπατέρες.

Κάποιος πρέπει να πληροφορήσει την γενική γραμματέα του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα ότι ο εμφύλιος πόλεμος τελείωσε το 1949 και η ένωση σοσιαλιστικών σοβιετικών δημοκρατιών (ΕΣΣΔ) διαλύθηκε το 1991.

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στον καταπέλτη του ακτοπλοϊκού πλοίου της εταιρείας AEGEAN SPEED LINES αλλά μετά και τις σχετικές δηλώσεις της γραμματέας του ΚΚΕ, κάποιος πρέπει να την πληροφορήσει ότι οι «κακός αιμοβόρος» εφοπλιστής του πλοίου SPEED RUNNER, που ο συνδικαλιστικός βραχίονας του κόμματος της το ΠΑΜΕ «μάχεται», είναι ο κύριος Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης ένας ευγενικός άνθρωπος και ένας εφοπλιστής με όνομα βαρύ σαν την ιστορία της Ελληνικής ναυτιλίας.
O κ. Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης πέρα από το Ευγενίδειο ίδρυμα (κληροδότημα της οικογένειας του στον Ελληνικό λαό), θες από τρέλα θες από «επιχειρηματική διαστροφή» συντηρεί μεταξύ άλλων επιχειρήσεων και την συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία η οποία αρκετές χρονιές είχε αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα, γεγονός που σημαίνει ότι προφανέστατα θα πρέπει να βάζει λεφτά από την τσέπη του για να πληρωθούν κανονικά οι εργαζόμενοι που εργάζονται στην επιχείρηση του και των οποίων, εξ όσων γνωρίζω, η μισθοδοσία γίνεται πάντοτε κανονικότητα και σύμφωνα με τους νόμους της χώρας μας.
Επί πλέον η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ επιδότηση από τον κρατικό κορβανά, στον οποίο συνεισφέρουν όλοι οι Έλληνες.

Αντίθετα η γενική γραμματέας του ΚΚΕ κα Παπαρήγα, και οι συνδικαλιστές πρόεδροι των σωματείων που στηρίζει το κόμμα της, μισθοδοτούνται αδρά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού, από τους φόρους και τις εισφορές που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης, ο Έλληνας εργαζόμενος, και παρόλα αυτά φαίνεται ότι ποσώς τους ενδιαφέρει αν εξαιτίας των «κινητοποιήσεων» στις οποίες πρωτοστατούν στο λιμάνι, (καταστρέφοντας την ακτοπλοΐα αλλά κυρίως το τελευταίο οικονομικό ανάχωμα της χώρας τον τουρισμό), «συνεισφέρουν» στο να τρυπήσουμε τον πάτο του βαρελιού και να πέσουμε στον οικονομικό καιάδα.


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, ευγενικοί εφοπλιστές που δουλεύουν για να ζουν οι υπόλοιποι.

Ανώνυμος είπε...

οι εργατοπατερες νοιαζονται μονο για την παρτη τους και τα πραιτωριανά κομματοσκυλα που εχουν κοντα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ. ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΕΜΕΚΕΝ (ΤΙ ΕΙΝ΄ΤΟΥΤΟ?) ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΩΝ (??????) ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΞΗΡΑΣ ΚΛΠ (ΚΛΠ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ (ΔΕΚΑΔΕΣ) ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ, ΓΡΑΨΕ ΓΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΗΣ Ε.Ν. (ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΛΠ), ΓΡΑΨΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ (ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ) ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΟΓΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ).
ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΗΣΗ (ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟ 90% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ DECK, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
Υ.Γ. ΠΟΤΕ Ο ΕΥΓΕΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΑΠΟΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΠΡΙΝ 200 ΧΡΟΝΙΑ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΥΓΕΝΙΔΗ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΑ SPEED RUNNER ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ "ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ".