Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Γιος πολιτικού που υπηρετούσε την θητεία του, έβαλε πορνοσταρ στο πολεμικό μουσείο?

Είναι αληθές ότι γιος πρωτοκλασάτου στελέχους της αντιπολίτευσης που υπηρετεί (λέμε τώρα) την θητεία του στο πολεμικό μουσείο, έφερε στους κοιτώνες των στρατιωτών γνωστή πορνοστάρ στις 4.30 το πρωί «για να κάνει πλάκα» με τους άλλους φαντάρους?

Εάν οι πολιτικοί ανατρέφουν τα παιδιά τους όπως αυτό το καλόπαιδο που αντιλαμβάνεται τον χώρο που τον έστειλε ο πατέρας του να «υπηρετήσει» την πατρίδα σαν μπ…..λο, τότε είναι απόλυτα κατανοητό ότι με παρόμοιο ήθος και ύφος διοικούσαν και την χώρα και για αυτό την φέρανε σε αυτό το μαύρο χάλι.

1 σχόλιο:

Exantas είπε...

Αγαπητέ,
μήπως γνωρίζει κάποιος να μας πει, πόσοι & ποιοι γόνοι συγκεκριμένων οικογενειών, υπηρετούν στο Θ/Κ "Γ.ΑΒΕΡΩΦ" & το Α/Τ "ΒΕΛΟΣ"?
Αυτές είναι υπηρεσίες Jack Daniels για τους ολίγους & εκλεκτούς. Α!, οφείλουμε να προσθέσουμε & το Ναυτικό Μουσείο τώρα?
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς