Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Κρίσιμες ώρες για την ακτοπλοΐα

Κρίσιμη μέρα εξετάσεων για το κράτος σχετικά με την ικανότητα του να επιβάλει το νόμο στο λιμάνι του Πειραιά είναι η αυριανή μέρα Τρίτη 29 Ιουνίου 2010.

Επιχειρησιακό σχέδιο για το σφράγισμα του κεντρικού επιβατηγου λιμένα του Πειραια αποφασισθηκε πριν από λίγη ώρα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheSeaNation στη σύσκεψη αποφασίσθηκε δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας να ελέγχουν τις πύλες εισόδου προκειμένου να αποτραπεί η κατάληψη του λιμανιού από απεργούς του ΠΑΜΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στο λιμάνι θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν εισιτήριο.

Αναδημοσίευση απο http://www.theseanation.gr/news/ferries/krisimes-ores-akto.htm

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν,
καιρός να δούμε & στην πράξη απλή εφαρμογή των διαδικασιών Α/14.2.2 του Διεθνή Κώδικα Ασφαλείας Πλοίων & Λιμενικών Εγκαταστάσεων (ISPS),όχι φυσικά από εκείνους που .... οφείλουν να τον εφαρμόζουν, αφού ούτε οι Λιμενικοί, ούτε οι αστυνόμοι είναι!
Με τις υγείες σας..........
Σκάπουλος