Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Για την δολοφονία του Γιώργου Βασιλάκη.

Υπάρχουν πολλοί που για τους δικούς τους βλακώδεις λόγους δεν διστάζουν να κάνουν κακό στο κοινωνικό σύνολο, στους συνανθρώπους μας και στην χώρα μας.

Αλλά όπως έχω πει και παλαιότερα τίποτα πιο βλακώδες, ηλίθιο και συμπλεγματικό από την τρομοκρατία.

Οι τρομοκράτες είναι εχθροί του κοινωνικού συνόλου και συνήθως είναι συμπλεγματικά άτομα που προσπαθώντας να «διοχετεύσουν» τα συμπλέγματα και το κοινωνικό μίσος τους, εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ομάδες που προβάλουν ανόητες, λαϊκίστικες και εύπεπτες πολιτικο-φιλοσοφικές ανησυχίες με σκοπό να αποτανθούν, να επηρεάσουν και να «αφυπνίσουν» τα χαμηλά ένστικτα του λαού.

Είναι σαφές ότι, άσχετα από την κοινωνική προέλευση των τρομοκρατών, όλοι τους χρήζουν ψυχολογικής και πιθανότατα και ψυχιατρικής υποστήριξης.

Καμιά τρομοκρατική πράξη δεν έλυσε ποτέ κανένα κοινωνικό πρόβλημα.
Ούτε και η άδικη δολοφονία του αστυνομικού-υπασπιστού του κ. Χρυσοχοίδη, του Γιώργου Βασιλάκη, θα λύσει κάποιο πρόβλημα.
Αντιθέτως θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την θέση της χώρας μας και θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα στην, αναπόφευκτη, οικονομική καταστροφή.

Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος αλλά και στην ευρύτερη αστυνομική οικογένεια και ας ευχηθούμε, και ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο αδικοχαμένο θύμα των τρομοκρατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: