Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ανύπαρκτη η προστασία των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη στο λιμάνι του Πειραιά.

Λιγότερα από καμιά εκατοστή κομματικά «εντεταλμένοι απεργοί», οι περισσότεροι από τους οποίους καμιά σχέση δεν έχουν με το επάγγελμα του ναυτικού, κατέλυσαν τις δημοκρατικές ελευθερίες των πραγματικών ναυτικών και των 2.000- 3.000 επιβατών που επρόκειτο να ταξιδέψουν σήμερα το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά.

Το κράτος και το λιμενικό, παντελώς ανύπαρκτοι, αδιαφόρησαν πλήρως για τα δικαιώματα και την προστασία των πολιτών, επιτρέποντας την κομματική επίδειξη δύναμης του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ σε βάρος του απλού Έλληνα και ξένου επιβάτη των ακτοπλοϊκών πλοίων.

Μήπως το αρμόδιο υπουργείο προστασίας του πολίτη (ΥΠΡΟΠΟ) θα έπρεπε να μετονομασθεί σε υπουργείο ταλαιπωρίας του πολίτη ?
Υπάρχει κάποιος λόγος που ο κ. Χρυσοχοϊδης δείχνει τέτοια ανοχή ή και στήριξη στα συνδικαλιστικά όργανα του ΠΑΜΕ?
Μήπως υπάρχει περίπτωση να έχουμε συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΚΚΕ στις επόμενες εκλογές?
Όλα είναι πιθανά στην πολιτική ζωή αυτής της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια, δικαίωμα είναι η παραπληροφόρηση του πολίτη (με σκοπό το κέρδος). Δεν είναι δικαίωμα η απεργία λίγο πριν πεθάνουν οι ναυτικοί. Μην πείτε για απόφαση δικαστηρίου γιατί θα πρέπει να πείτε και ποια έχει βγει νόμιμη από συστάσεως του Ελληνικού κράτους.
ΝΡΟΠΗ για τον εμπαιγμό που κάνεται δημοσιεύοντας ψεύτικές ειδήσεις για το μεγαλύτερο ναυτεργατικό σωματείο που αν δεν υπήρχε αυτό δεν θα υπήρχε Έλληνας ναυτεργάτης