Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Οι Έλληνες πολιτικοί αδυνατούν να αντιληφθούν τα σημεία των καιρών και στο τέλος ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες.

Ο Ελληνικός λαός στενάζει υπό το βάρος της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, τα χειρότερα στην οικονομία ακόμα δεν τα έχουμε δει, η αγανάκτηση του κόσμου βαίνει συνεχώς κλιμακούμενη, και οι Έλληνες πολιτικοί περί άλλα τυρβάζουν.

Τα οικονομικά σκάνδαλα στα οποία με τον ένα ή άλλο τρόπο φαίνεται πως είναι εμπλεκόμενο ένα μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο, μέρος του πολιτικού κόσμου που μετείχε στην πρόσφατη διακυβέρνηση της χώρας έρχονται καθημερινά στο φώς, και το Ελληνικό κοινοβούλιο αναλώνεται στην σύσταση εξεταστικών επιτροπών που κανέναν πολίτη δεν πείθουν ότι δεν θα λειτουργήσουν ως επιτροπές συγκάλυψης των σκανδάλων.
Συνήθως οι εξεταστικές επιτροπές εκδίδουν τόσα πορίσματα όσα και τα κόμματα που εκπροσωπούνται στις επιτροπές.
Με αυτόν τον τρόπο, «χαμένοι στην μετάφραση», οι Έλληνες βουλευτές νίπτουν τας χείρας τους, εισπράττουν την αποζημίωση τους λόγω της συμμετοχής τους στην επιτροπή και πάμε παρακάτω.

Από κοντά και τα κόμματα, που κοροϊδεύουν, νομίζοντας ότι ο αδικαιολόγητος πλουτισμός των στελεχών τους τιμωρούμενος με μια απλή αναστολή της κομματικής ιδιότητας, διαγράφει έτσι την κομματική τους ευθύνη.
Είναι ελεεινή η εικόνα μεγαλοστελέχους της κυβερνητικής παράταξης που παρότι είναι οφθαλμοφανής η αδικαιολόγητη συγκέντρωση πλούτου και η βασιλική διαβίωση του (παρότι σοσιαλιστής), να εξέρχεται από κομματικό όργανο που του στέρησε την κομματική ιδιότητα και παρόλα αυτά να χρησιμοποιεί οδηγό (πιθανότατα αστυνομικό) και αυτοκίνητο την δαπάνη των οποίων πληρώνει ο Έλληνας πολίτης που τόσα χρόνια κορόιδευε.

Αν δεν γίνει αντιληπτό ότι ο Έλληνας πολίτης δεν κοροϊδεύεται πια με τέτοια πολιτικάντικα τεχνάσματα, αν δεν πάει φυλακή κάποιος υπεύθυνος πολιτικός από αυτούς που έφεραν την χώρα σε αυτό το μαύρο οικονομικό χάλι, και αν δεν δημευτεί άμεσα η περιουσία όσων πολιτικών αδυνατούν να δικαιολογήσουν τον πλουτισμό που συγκέντρωσαν κατά την διάρκεια της πολιτικής τους θητείας, τόσο ο κόσμος θα εξαγριώνεται και δεν θα αργήσει η στιγμή που θα τους πάρει με τι πέτρες.

1 σχόλιο:

Koursaros είπε...

Αντί σχολίου ακολουθήστε τον σύνδεσμο (link ελληνιστί)
http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2010/02/blog-post_12.html
Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς