Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Όποιος νομίζει ότι όλος αυτός ο κομματικά εντεταλμένος συνδικαλιστικός ντόρος γίνεται για να θιγούν οι εφοπλιστές πλανιέται πλάνη οικτρά

Γράφουν κάποιοι, κομματικά εντεταλμένοι κοντυλοφόροι ότι δεν είδαν ποτέ να υποφέρουν οι εφοπλιστές παρά την κακή οικονομική κατάσταση των ακτοπλοϊκών εταιρειών.

Η ανοησία σε όλο της το μεγαλείο.
Με όλο αυτόν τον θόρυβο που κάνουν οι κομματικοί συνδικαλιστές των συγκεκριμένων φορέων, ποσώς στρέφονται ή έχουν την δυνατότητα να στραφούν κατά των εφοπλιστών.
Όποιος νομίζει ότι όλος αυτός ο κομματικά εντεταλμένος συνδικαλιστικός ντόρος γίνεται για να θιγούν οι εφοπλιστές πλανιέται πλάνη οικτρά ή άλλως ειπείν μας δουλεύει χοντρά.

Είναι απόλυτα σαφές ότι οι καταλήψεις των ακτοπλοϊκών πλοίων στρέφονται κατά του κοινωνικού συνόλου και κατά των εργαζομένων της ακτοπλοΐας.
Κατά την άποψη μου ο στόχος των κομματικών συνδικαλιστών είναι διττός.
Αφενός μεν να δημιουργήσουν διαλυτικά φαινόμενα στον τουρισμό και με τις "επιτυχίες" τους να προβάλλουν εαυτούς και το κόμμα τους, αφετέρου προσπαθούν μεσούσης της σαιζόν να απαξιώσουν οικονομικά ακόμα περισσότερο τις ακτοπλοϊκές εταιρείες ώστε να οδηγήσουν όλο και περισσότερους εργαζόμενους στην ανεργία και στην ανέχεια.
Άλλωστε όπως είπε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος η συγκεκριμένη κομματική παράταξη, που υποστηρίζει τους ακραίους συνδικαλιστές στις παράνομες και ακατανόητες καταλήψεις των καταπελτών των πλοίων, επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: