Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Μην απορήσετε αν σε μερικά χρόνια αυτός ο ξεπεσοβράκης νεαρός που φαίνεται στην φωτογραφία με την πορνοστάρ, γίνει βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Με βάση τα ισχύοντα πολιτικά ήθη στην χώρα μας και την οικογενειοκρατία που βασιλεύει στην πολιτική ζωή, μην θεωρήσετε απίθανο, αυτό το μα….σμένο παιδάκι γιος του πολιτικού της Νέας Δημοκρατίας που του χει πέσει το παντελόνι και φαίνονται τα σώβρακα του στην φωτογραφία αγκαλιά με την πορνοστάρ, και που νομίζει ότι το πολεμικό μουσείο είναι τσιφλίκι του πολιτικού πατέρα του, μην θεωρήσετε λέω απίθανο, σε λίγα χρόνια να το δούμε βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Τέτοιος λαός που είμαστε και δεν παίρνουμε όλους τους πολιτικούς παρομοίου ήθους με τις ντομάτες, τέτοιοι βουλευτές μας αξίζουν.

Τώρα που το σκέπτομαι μήπως είναι κι αυτός ένας από τους λόγους για τους οποίους παίρνουνε μίζες και κλέβουν κάποιοι πολιτικοί ?
Γιατί έχουν έξοδα οι γιοί τους με τις ακριβές βίζιτες που κυκλοφορούν?
Αμάρτησα για το παιδί μου, που λένε?
Ποιος ξέρει?







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι τιμή στο παλικάρι, με μπαμπά στην δεξιά, να πηγαίνει στο Μουσείο με την Τζούλια αγκαλιά!
Antaris