Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Αντιπαραθέσεις επί …προσωπικού

Με αφορμή ανάρτηση που έστειλα στο blog peiratiko reportaz http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/06/blog-post_1913.html
και αφορούσε την άποψη μου για mail με προσωπική επίθεση που στάλθηκε κατά της δημοσιογράφου κυρίας Π.Χ, έλαβα mail αναγνωστών που με την ηπιότερη έκφραση με κατηγορούσαν για την «συμπαράσταση» μου προς την παραπάνω δημοσιογράφο.

Εν αρχή, θέλω να δηλώσω ότι δεν αισθάνομαι την ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν για την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Θα ήθελα όμως να εξηγήσω σε φίλους αναγνώστες ότι άσχετα αν οι απόψεις μου διαφέρουν παρασάγγας από τις απόψεις της παραπάνω δημοσιογράφου και τις πιο πολλές φορές δεν συμφωνώ με τις θέσεις της και τα γραφόμενα της, θεωρώ ότι επιθέσεις επί προσωπικού δεν κοινοποιούνται σε τρίτους.
Οι επιθέσεις επί προσωπικών θεμάτων και επιλογών όταν κοινοποιούνται και σε τρίτους, αυτομάτως δεικνύουν μικροψυχία και βλαπτική διάθεση.
Και αυτό είναι που με ενόχλησε, κυρίως, στο συγκεκριμένο mail που απεστάλη στην και για την δημοσιογράφο κυρία Π.Χ.

Εξάλλου θεωρώ την κυρία Π.Χ αρκούντως δυναμική και μαχητική ώστε να μην έχει την ανάγκη συμπαράστασης ή υποστήριξης κανενός μας.
Παρά ταύτα ακόμα και στις ημέρες μας δεν θα πρέπει να είναι αποδεκτή η προσωπική επίθεση με βλαπτικές διαθέσεις (κοινοποιούμενες προς τρίτους), προς μια κυρία.

Σε αυτόν τον κατεδαφιστικό ορυμαγδό των αξιών που συμβαίνει στις μέρες μας, ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε όλοι μας κάποιους παραδοσιακούς κώδικες συμπεριφοράς και ευγένειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: