Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Νόμος είναι το δίκιο του ροπαλοφόρου συνδικαλιστή κι ας καεί το σύμπαν!

….
Έτσι ξεκινήσαμε την τουριστική σαιζόν…Με τρομοκρατία σε υπουργεία και …σε λιμάνια.
Κοιτάξτε, αν το έχουμε αποφασίσει ότι είναι καλύτερα να χρεοκοπήσουμε παρά να χρωστάμε και να μας ζαλίζουνε, τότε ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να μας εμποδίσει.
Όλο το ΔΝΤ, ο ΟΟΣΑ και η ΝΑΣΑ (μια που έχουμε τόσα «ούφο») να μαζευτούν δεν μπορούν να σώσουν μια χώρα που επιτρέπει σε εκατό κόκκινους «φουσκωτούς» με στειλιάρια να εμποδίζουν τα Χάι Σπιντ. Πάλι καλά που δεν πέταξαν τους τουρίστες στη θάλασσα για παραδειγματισμό.

Αν το κράτος δεν μπορεί να εμποδίσει μια χούφτα κομματόσκυλα να μποϊκοτάρουν την εθνική οικονομία, τι νόημα έχει να ξοδεύουμε κόπο και χρόνο για να μαζέψουν τους φοροφυγάδες?
Είναι κρίμα και άδικο αυτά που εξοικονομούνται από τις περικοπές των πενιχρών αποδοχών των συνταξιούχων να κατασπαταλώνται από τους τσάμπα επαναστάτες του Περισσού!
Και στο κάτω-κάτω, πως μπουζουριάζουνε με το «έτσι θέλω» γνωστά-άγνωστα εικοσάχρονα επειδή φοράνε κουκούλες και δεν τολμούν να αγγίξουν τους αγριάνθρωπους που ποζάρουν περήφανα μπροστά στα δεμένα πλοία, ενώ στα νησιά περιμένει μάταια στην προκυμαία ο απελπισμένος ξενοδόχος τους τουρίστες?.....

Αναδημοσίευση από άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη
στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 σελίδα 62)

Δεν υπάρχουν σχόλια: