Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ικανοποιητική και η συγγνώμη του κυβερνήτη του ΑΒΕΡΩΦ κ. Ε.ΓΑΒΑΛΑ

Παραθέτω ανάρτηση του blog peiratiko reportaz με σχόλιο της κας Ηλιάδη που αφορά την δημόσια συγγνώμη του διευθυντού-κυβερνήτη του Θ/Κ ΑΒΕΡΩΦ για το θέμα που προέκυψε από την εκδήλωση στο πλοίο.

Πέρα από το ατόπημα της διάθεσης του πλοίου χωρίς προηγούμενη προσεκτική διερεύνηση των προθέσεων της ναυτιλιακής εταιρείας ΑΤΛΑΣ, (θα έπρεπε να είχε πονηρέψει το ΓΕΝ το "άτοπο" εν μέσω ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΩΝ να ασχοληθεί μια ναυτιλιακή εταιρεία με τα 100 χρόνια από την καθέλκυση του ΑΒΕΡΩΦ), η αντίδραση τόσο του υπουργού όσο και του αποστρατευθέντος αρχιπλοιάρχου, αφήνει ένα φως αισιοδοξίας πως κάποιοι δημόσιοι λειτουργοί, άσχετα με τα λάθη τους, διαθέτουν τσίπα και ευθιξία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: