Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Από τις άσκοπες απεργίες, ωφελούνται μόνον οι επαγγελματίες εργατοπατέρες.

Άκουσα ότι ετοιμάζουν πάλι απεργία στην ακτοπλοΐα τα σωματεία των ναυτικών που πρόσκεινται και ελέγχονται από το ΚΚΕ.

Τι μανία και αυτή να μην θέλουν να αφήσουν τίποτα που δουλεύει, όρθιο.
Τι τους φταίει ακριβώς, η ακτοπλοΐα και θέλουν να την διαλύσουν με απεργίες εν μέσω της σαιζόν?
Ποια είναι τα αιτήματα της απεργίας?

Πέρα από αοριστολογίες, γενικότητες και βερμπαλισμούς με την ξύλινη κομμουνιστική γλώσσα, δεν ακούω για κάποιο συγκεκριμένο κλαδικό αίτημα που να φορά τους Έλληνες ναυτικούς των ακτοπλοϊκών πλοίων.

Ποια είναι η θέση της ΠΝΟ? Θα ανεχθεί να φυλάνε τους καταπέλτες των ακτοπλοϊκών πλοίων νεαρά παιδιά-κομματικά όργανα, που τα περισσότερα από αυτά καμιά σχέση δεν έχουν με το ναυτικό επάγγελμα, για να εμποδίσουν τους πραγματικούς ναυτικούς να εργαστούν?
Που είναι ο υγιής συνδικαλισμός? Είναι δυνατόν να έχει καπελωθεί τόσο άγαρμπα για λόγους κομματικών σκοπιμοτήτων?

Είναι δυνατόν οι επαγγελματίες εργατοπατέρες να ενδιαφέρονται μόνον για τις θεσούλες τους, να κάνουν άσκοπη «φασαρία» και να μην τους ενδιαφέρει το καλό τόσο των εργαζομένων ναυτικών αλλά και του απλού Έλληνα πολίτη που έχει προγραμματίσει τις διακοπές του και τον ταλαιπωρούν μόνον και μόνον για να δηλώσουν κομματική παρουσία με σκοπό να γίνουν βουλευτές και ευρωβουλευτές?

Ας σταματήσουν πια τα παιχνίδια στην πλάτη του απλού Έλληνα εργαζόμενου, ας σταματήσουν με τα παιχνίδια σκοπιμοτήτων να ταλαιπωρούν τον απλό Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: