Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Για την συνέντευξη του λιμενάρχη της Ιου.

Διαβάζοντας σε blog για συνέντευξη που έδωσε στο ένθετο περιοδικό «ΨΑΡΕΜΑ» της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ ο λιμενάρχης της Ιου, Υποπλοίαρχος Βασίλης Ακουμιανάκης, αναζήτησα και βρήκα το περιοδικό για να διαβάσω την συνέντευξη για την οποία σχεδόν «κατηγορείται».

Προσωπικά η συνέντευξη μου φάνηκε εξαιρετική και άποψη μου είναι ότι, ο εν λόγω Αξιωματικός και μέσω της συνέντευξης αλλά και από το έργο που φαίνεται να κάνει στο νησί τιμά το λιμενικό σώμα,  και μάλλον είναι παράδειγμα προς μίμηση παρά προς αποφυγή και για κατηγόρια.

Εκτιμώντας τον περιφερειάρχη κ. Ροίδη τον αντιλαμβάνομαι και χαίρομαι αν έδωσε συγχαρητήρια στον λιμενάρχη για το έργο που διεξάγει στο νησί της ευθύνης του.

Πουθενά στην συνέντευξη του λιμενάρχη δεν μπόρεσα να διακρίνω κάποια κατηγορία για το λιμενικό σώμα ή για τους υφισταμένους του. Αντίθετα τονίζει και προβάλλει το δύσκολο έργο των λιμενικών της περιφέρειας.

Τώρα όσο για την κατηγορία ότι φωτογραφήθηκε «σαν μοντέλο», ε, έλεος πια δεν θα πέσουμε και στον ρατσισμό επειδή ένας άνθρωπος που φωτογραφήθηκε με την στολή του είναι εμφανίσιμος. Αντίθετα, με την εμφάνιση του ο άνθρωπος τιμά και σέβεται την στολή που φοράει.

Αυτά για την τάξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: