Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Δίγμα…τα

Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι περισσότεροι, από τους αξιόλογους εξειδικευμένους συντάκτες, διαχώρισαν την θέση τους και δεν post-αρουν σε συγκεκριμένο blog που παρά τον τίτλο του, που συμβολίζει «ανεξάρτητους αν και επιθετικά κινούμενους ανθρώπους», έχει καταντήσει φερέφωνο των εντεταλμένων κομματικών επαγγελματιών εργατοπατέρων και του κομματικού έντυπου οργάνου.

Πέραν από την «φωνή του κόμματος», στο συγκεκριμένο blog έχει απομείνει και η γραφική-υστερική κυρία που κατηγορεί ή παινεύει ανάλογα με τις διαθέσεις του ορμονικού της δείκτη και με την καθαρότητα σκέψης που της επιτρέπουν οι κομματικές της παρωπίδες.

2 σχόλια:

ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΛΚΑΣ είπε...

Διευκτρινίστε παρακαλώ, σε ποιους αξιόλογους εξειδικευμένους συντάκτες αναφέρεστε; Και σε ποιο αντικείμενο;
επίσης ως "εξειδικευμένος" συντάντης που γράφει στο πειρατικο (το οποίο εσείς φοβάστε να αναφέρετε ακόμα και ανώνυμα)οφείλω να σας διευκρινήσω πως μέχρι πρόσφατα ήμουν ψηφοφόρος του Πασοκ και λυπάμαι γι' αυτο. Λέτε να είμαι ορμώφμενος απ' αυτό; Η μηπως να υποστηρίζω τα παιδια του συστηματος τους ψευτο-εργατοπατερες της ΓΣΣΕ, της ΕΣΗΕΑ, της ΠΝΟ και πάει λέγοντας.

Η γραφική-υστερική κυρία που κατηγορεί ή παινεύει ανάλογα με τις διαθέσεις του ορμονικού της δείκτη και με την καθαρότητα σκέψης που της επιτρέπουν οι κομματικές της παρωπίδες
... είναι σχολια για την εκπομπη της Τατιανας Στεφανιδου και κάποιων αλλων συναδερφων της που προφανως προτιματε.

Χάρης Μπόλκας εκ των πειρατικων
(www.peiratikoreportaz.blogspot.com)

Naytikos είπε...

Αγαπητέ κύριε,
Ολοι μας, κατά κάποιο τρόπο, "εξειδικευμένοι" συντάκτες της μπλοκόσφαιρας είμαστε.
Τώρα γιατί θέλετε να με ενημερώσετε τινος ψηφοφόρος είστε, δεν το καταλαβαίνω και βέβαια δεν με ενδιαφέρει.
Προσωπικά δεν είμαι "ψηφοφόρος" κανενός και τέλος πάντων θεωρώ την Τατιάνα εξαιρετικά πετυχημένη στην δουλειά της και μακάρι να είμαστε όλοι τόσο πετυχημένοι στο αντικείμενο απασχόλησης μας όσο αυτή στο δικό της.
Ελπίζω να σας κάλυψα και σε κάθε περίπτωση σας ευχαριστώ για την επικοινωνία.