Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Νόμος είναι το δίκιο του κόμματος?

Αληθεύει σχετική ανάρτηση του blog tromaktiko (http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_8739.html ) σύμφωνα με την οποία επιχειρήσεις που ανήκουν στο κόμμα (ένα είναι το κόμμα), απολύουν κόσμο, κάνουν περικοπές μισθών και έχουν να πληρώσουν από τον Ιούλιο τους εργαζόμενους?

Αλήθεια αυτοί οι διαδηλωτές με κάτι κόκκινες σημαίες που έγραφαν ΠΑΜΕ και που «προστάτευαν» τους εργαζόμενους ναυτικούς καταλαμβάνοντας τους καταπέλτες των πλοίων και αποκλείοντας τα λιμάνια που είναι? Γιατί σιωπούν και δεν πάνε να προστατεύσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του κόμματος?

Και αυτοί οι, κατά τα άλλα, λαλίστατοι και πολυγραφότατοι εντεταλμένοι κοντυλοφόροι, (συμπεριλαμβάνω και την «εξειδικευμένη» δημοσιογράφο που τόσο εύκολα ρίχνει την λάσπη της σε ένστολους και μη), γιατί σιωπούν?

Δεν είναι εργαζόμενοι αυτοί που απολύθηκαν, που περικόπτεται ο μισθός τους και που δεν πληρώνονται στην ώρα τους,  ή μήπως νόμος είναι το δίκιο του κόμματος?

Δεν υπάρχουν σχόλια: