Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Ελαφρά σύγκρουση 2 επιβατηγών πλοίων στο λιμάνι της Σκοπέλου

Δύο επιβατηγά πλοία συγκρούστηκαν ελαφρά στο λιμάνι της Σκοπέλου χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός ή ρύπανση.
Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που το «Εξπρές Σκιάθος» με 150 επιβάτες απέπλεε από το λιμάνι της Σκοπέλου με προορισμό την Αλόννησο, κατέπλεε το Flying Cat 5 με συνολικά 72 επιβάτες.
Τα δύο πλοία προφανώς από λάθος συνεννόηση ακούμπησαν μεταξύ τους στο πλάι με αποτέλεσμα το Flying Cat 5 να προσκρούσει στην προβλήτα του λιμανιού και να υποστεί ένα μικρό ρήγμα σε ύψος τριών μέτρων από την ίσαλο γραμμή..

Το Εξπρές Σκιάθος συνέχισε το ταξίδι του για την Αλόννησο όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους. Σύμφωνα με το Λιμενικό μετά απόεπιθεώρηση προέκυψε ότι είχε υποτσέι μόνο απόξεση χρώματος μόνο, οπότε θα συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιό του για Σκόπελο-Σκιάθο-Βόλο.

Oι 26 επιβάτες του Flying Cat 5 που είχαν προορισμό την Αλόννησο ταξίδεψαν με το Flying Cat 23.

Πηγή : http://www.marinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: