Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Έκτακτη γενική συνέλευση των ιδιοκτητών ΦΔΧ

Προς εκτόνωση φαίνεται ότι οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων Δημόσιας Χρήσης και του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ θα πραγματοποιήσουν το μεσημέρι νέα έκτακτη γενική συνέλευση στη διάρκεια της οποίας, ο πρόεδρος των Συνδικάτων Χερσαιων Μεταφορών, Γιώργος Τζωρτζάτος, όπως δεσμεύτηκε, θα προτείνει την αναστολή της απεργίας και την έναρξη νέου γύρου διαλόγου με την κυβέρνηση.

Προηγήθηκσν έντοντες διαβουλεύσεις από το Σάββατο το απόγευμα, καθώς από τις παραγωγικές και επιχειρηματικές τάξεις διατυπώθηκε η πρόταση να ανασταλεί η απεργία και η κυβέρνηση να άρει την πολιτική επιστράτευση.

Την εν λόγω πρόταση υιοθέτησαν οι απεργοί, ενώ έγινε αργότερα αποδεκτή και από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει δέσμευση από την πλευρά των απεργών ότι δεν προσφύγουν σε νέες κινητοποιήσεις όσο θα κρατήσει ο διάλογος για το νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.


Πηγή :naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια: