Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ακύρωση δρομολογίων του «HIGHSPEED I»

Ακύρωση δρομολογίων για το Ε/Γ-Ο/Γ-ΚΑΤ "HIGHSPEED I" Ν.Π.10484, λόγω μηχανικής βλάβης την οποία υπέστη ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου, εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο (Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος και επιστροφή), με 204 επιβάτες.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία για προληπτικούς λόγους και μέχρι να μέχρι να αποκατασταυθεί πλήρως η βλάβη ακυρώνονται τα δρομολόγια και οι επιβάτες θα προωθηθούν στον προοπρισμό τους με άλλα πλοία της εταιρείας.

Το πλοίο κατέπλευσε στην Τήνο στη μιάσιμη μετά τα μεσάνυχτα και απαγορεύτηκε ο απόπλους του από τη Λιμενική Αρχή, έως ότου πραγματοποιηθεί έλεγχος, αποκατασταθούν οι ζημιές και προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από το Νηογνώμονα, που παρακολουθεί το πλοίο.

Στο πλοίο επέβαιναν 84 επιβάτες με προορισμό την Τήνο και 120 επιβάτες με προορισμό τη Μύκονο. Από τους τελευταίους, 87 προωθήθηκαν με μέριμνα πλοιοκτήτριας εταιρείας με το Ε/Γ-Ο/Γ "ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π" Ν.Π. 11479 προς τη Μύκονο. Οι υπόλοιποι επιβάτες διανυκτέρευσαν στην Τήνο, προκειμένου προωθηθούν με το Ε/Γ-Ο/Γ "ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ" Ν.Π. 10882 στον Πειραιά.

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Τήνου.

Πηγή : http://www.marinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: