Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Παράνομη, αλλά θα γίνει η απεργία στο Μετρό.

Λεωφορεία και τρόλεϊ δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο, καθώς συνεχίζονται απεργίες και στάσεις εργασίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς ολόκληρη την εβδομάδα.
Εν τω μεταξύ, παράνομη κρίθηκε η απεργία που είχαν κηρύξει οι εργαζόμενοι στο Μετρό, αλλά οι συνδικαλιστές επιμένουν ότι η απεργία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.....


Συνεχείς απεργίες θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αττική, εν όψει της συζήτησης του νομοσχεδίου για τις αστικές συγκοινωνίες την Τετάρτη στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, αύριο, απεργούν Μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ.
Την Τετάρτη, απεργούν ΗΣΑΠ, λεωφορεία και τρόλεϊ.
Την Πέμπτη, απεργεί ο ΗΣΑΠ.
Την Παρασκευή, τα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3:30 το απόγευμα, τα τρόλεϊ από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και ο ΗΣΑΠ από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.

Σημειώνεται πάντως πως οι διοικήσεις των επιχειρήσεων έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη για να κηρυχθούν οι απεργίες παράνομες και καταχρηστικές.

Πηγή : tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: