Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

"Καζάνι που βράζει" η Intracom.

Σε αναβρασμό βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο όμιλος Intracom, καθώς στην αναταραχή που έχουν προκαλέσει στους εργαζομένους οι απολύσεις και οι μειώσεις μισθών τις οποές προωθεί η διοίκηση έρχονται τώρα να προστεθούν και οι αποχωρήσεις σημαντικών στελεχών, με κορυφαία αυτήν του αντιπροέδρου και αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Intracom Holdings (και συνιδρυτή της Intracom!) κ. Κ. Δημητριάδη....

Η αποχώρηση του κ. Δημητριάδη -η δεύτερη στη σειρά, καθώς είχε αποχωρήσει και το 2003 για να επιστρέψει αργότερα- χαρακτηρίζεται από την πλευρά της εταιρίας ως φυσιολογική εξέλιξη σε έναν κύκλο που κλείνει. Εξάλλου, αναφέρεται ότι ο κ. Δημητριάδης παραμένει μέτοχος με 10,24% της Intracom και με 8,95% της Intralot, ενώ τουλάχιστον από την πλευρά της εταιρίας η αποχώρησή του δεν συνδέεται με αυτήν του κ. Λαμπρούκου, εντεταλμένου σύμβουλου ανάπτυξης και οργάνωσης, που προηγήθηκε.

Πηγή : http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/625563/Article.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: