Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Ανοησία να εξευτελίζουν το Λ.Σ στα διάφορα blogs και sites, ορισμένα στελέχη του

Μου αρέσει η αντρίκια γραφή του Θάνου.
Μακάρι οι, λίγοι ευτυχώς,  λιμενικοί να ακούσουν αυτά που τους γράφει και να σταματήσουν να εξευτελίζονται γράφοντας ανοησίες, κουτσομπολιά και κακίες ο ένας για τον άλλον, προς τέρψη βέβαια της …κάθε «Ελσας Μαξγουελ».

Να υπενθυμίσω ότι το Λιμενικό είναι ένα στρατιωτικά δομημένο σώμα και υπάρχουν ανώτεροι και κατώτεροι όπως υπάρχουν σε όλα τα στρατιωτικά και αστυνομικά σώματα.
Όποιος συγχέει την «στρατιωτική» ιεραρχία με «ταξικές κοινωνικές διαφορές», απλά είναι άσχετος,… να μην πω ανόητος και όλη αυτή η «φαγωμάρα» δεν ωφελεί κανέναν και δεν λύνει κανένα απολύτως πρόβλημα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λυπηρόν!!
Η κατάντια της ελληνικής κοινωνίας, με την βοήθεια της τεχνολογίας & των δημοκρατικών "βημάτων", απολήγουν σε αμετροέπεια μελών(ουχί στελεχών), ασυδοσία λόγων και ιδεών.
Συγχαρητήρια! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους μα όλους ανεξαιρέτως.
Και όποιος νομίζει ότι εξαιρείται…. Μην το κάνει……. αδικεί τον εαυτό του!!!

Σκάπουλος