Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Αλλάζει χρήση η “Παγόδα”

Οριστικό τέλος στα σενάρια περί της τύχης του κτιρίου της “Παγόδας” που βρίσκεται στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά βάζει απόφαση του ΔΣ του Οργανισμού ύστερα από σχετική εισήγηση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργου Ανωμερίτη.

Τμήμα της “Παγόδας” που έγινε γνωστή τις περασμένες δεκαετίες καθώς φιλοξενούσε διεθνείς και μη εκθέσεις με κορυφαία εκείνη των Ποσειδωνίων, θα αφιερωθεί στις λειτουργίες του επιβατικού λιμανιού και δη της κρουαζιέρας ενώ ένα τμήμα της προορίζεται να γίνει ξενοδοχείο υψηλών προδιαγραφών.

Το θέμα της ύπαρξης ξενοδοχείου υψηλών προδιαγραφών στον Πειραιά καλύπτει επίσης ένα διακαή πόθο των παραγωγικών τάξεων που είχαν υποστηρίξει ότι υπάρχει έλλειψη τέτοιου συγκροτήματος στην ευρύτερη περιοχή, θέμα που είχε κορυφωθεί με αφορμή και τις συζητήσεις για τη μεταφορά των Ποσειδωνίων....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο theseanation.gr
http://www.theseanation.gr/news/cruise/allazei-xrisi-i-pagoda.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια: