Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Άκαρπες οι διαπραγματεύσεις ΣΕΕΝ-ΠΝΟ για τη ΣΣΕ

Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Άκαρπες ήταν οι σημερινές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.
Η ΠΝΟ αφού υπογράμμισε ότι ο πληθωρισμός είναι στο 6%ζήτησε αύξηση στο 3% σε μία προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για το 2010.
Από τηνπλευρά του ΣΕΕΝ που εκπροσωπήθηκε από τους Μιχάλη Σακέλλη, Μιχάλη Λάμπρο, Γιώργο Κουμπενά και Γιάννη Δεπάστα αντιπροτάθηκε αύξηση σε ποσοστό 1,7% η οποία δεν έγινε δεκτή από τα ναυτεργατικά σωματεία.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης κατέφθασαν στα γραφεία 25 ναυτικοί συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της ΠΕΜΕΝ-Στέφενσων που δήλωσαν άνεργοι και ζήτησαν να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους.
Μετά από περίπου μίας ώρας συζήτηση με τους Μιχάλη Λάμπρο και Μιχάλη Σακέλλη αποχώρησαν μαζί με τους εκπροσώπους των ναυυτεργατικών σωματείων ΠΕΜΕΝ-Στέφενσων.

Αναδημοσίευση από
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&contentid=12426

Δεν υπάρχουν σχόλια: