Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Συνεχίζεται η απεργία - Σήμερα οι τελικές τους αποφάσεις - Η επίταξη με ρυθμούς χελώνας!

Στη Γενική Συνέλευση σήμερα Παρασκευή θα αποφασίσουν οι απεργοί εάν θα συνεχίσουν την απεργία τους.

- Αλαλούμ με την επίδοση των φύλλων πορείας - Παλιές οι λίστες - Με ρυθμούς χελώνας η επίδοση

- Λιγότερες οι ουρές στα πρατήρια όπου γίνεται ανεφοδιασμός

Μετά την ενημέρωση των απεργών τώρα όλα θα κριθούν στη Γενική Συνέλευση των απεργών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 12:00 και τότε θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την απεργία ή θα την αναστείλλουν. Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ ο κ. Τζωρτζάτος μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου.

Τελικά, δεν πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση των απεργών με τον υπουργό Μεταφορών και είχε προηγηθεί μόνο η συνάντηση του κ. Τζωρτζάτου με τον γραμματέα του υπουργείου, όπου ζητήθηκαν κάποιες διευκρινίσεις. Με βάση και αυτές τις διευκρινίσεις θα αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν να κρατούν ομήρους ολόκληρη τη χώρα.

Κι ενώ έχουν συμπληρωθεί πέρα των 24 ωρών απο την στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωσε την επίταξη οχημάτων και υπηρεσιών των απεργών, τελικά έχει μείνει μόνο στα χαρτιά.

Τα φύλλα πορείας είναι ακόμα στον δρόμο αφού σε πολλές νομαρχίες οι λίστες που έφτασαν δεν ήταν επικαιροποιημένες με αποτέλεσμα να περιμένουν τουλάχιστον 2 ώρες να σταλούν οι ενημερωμένες. Αλλες πληροφορίες λένε οτι η επίταξη έχει "παγώσει" για λίγο μήπως βρεθεί λύση...

Η εικόνα στην αγορά της βενζίνης είναι πάντως πολύ διαφορετική απο τις προηγούμενες ημέρες. Τα ιδιωτικά βυτιοφόρα εφοδιάζουν από το πρωί αρκετά πρατήρια και οι ουρές στα περισσότερα είναι αισθητά μειωμένες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: