Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Κακό παράδειγμα το ΚΚΕ για τους απανταχού εργοδότες.

Διαβάζω και δεν μπορώ να πιστέψω την ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναρτήθηκε στο troktiko http://troktiko.blogspot.com/2010/07/e_4154.html και αφορά στις «περικοπές» μισθών στους εργαζόμενους των εκδοτικών του επιχειρήσεων.
Αν κατάλαβα καλά, το ΚΚΕ θεωρεί ότι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις του κόμματος δεν υπάγονται στην Ελληνική εργατική νομοθεσία όσον αφορά τον μισθό τους και τις ώρες εργασίας τους, γιατί είναι «επαγγελματοποιημενοι εθελοντές-κομματικά μέλη»?

Με το σκεπτικό του ΚΚΕ, μπορεί αύριο η ένωση εφοπλιστών να φτιάξει ένα πολιτικό κόμμα Εφοπλιστών, να βαπτίσει τους εργαζόμενους ναυτικούς «εθελοντές-κομματικά μέλη», μετά να τους «επαγγελματοποιήσει» να τους κάνει «καταμερισμό καθηκόντων» και να τους εκμεταλλεύεται πληρώνοντας τους ότι γουστάρει.
Ελάτε κύριοι των εφοπλιστικών ενώσεων δεν θέλω…αηδίες.
Καμιά μαλ…α λέμε που και που, έτσι για να περνάει η ώρα.

2 σχόλια:

Lam1 είπε...

Δυστυχως εκει στο Κ.Κ Ελλαδος εχουν
μεινει στον καιρο του κλεφτες και
αστυνομοι.

Μην λετε τετοια γιατι θα γινετε μεγαλοι προβοκρατορες κατασκοποι
και ανθρωποι του κεφαλαιου.

Εαν βλεπατε/ακουγατε την Κυρια Κανελλη σημερα στο Mega Channel θα βγαζατε το συμπερασμα ο Γκεμπελισμος σε ολη του την μεγαλοπρεπεια.

Δυστυχως Κυριες/Κυριοι δεν εχουμε
Κ.Κ στην Ελλαδα.

ΥΓ.

Κυρια Κενελλη την αλλη φορα που θα σας
δω να καπνιζετε δημοσιως θα σας κανω μηνυση.

Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

ΈΤΥΧΕ προσωπικά να εργαστώ για περίπου ένα χρόνο σε επιχείρηση που οι τρεις μέτοχοι ήσαν μέλη της ΚΟΒΑΣ. Όταν κατέβαινε σε απεργία ο κλάδος στον οποίο υπάγονται οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, βλέπαμε πάντα στον τοίχο μιαν ανακοίνωση: ¨" Όσοι δεν συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία, απολύονται" Αυτοί ήσαν οι εργοδότες μας μέλη του ΚΚΕ και όταν κάποια στιγμή τους ρώτησα: Γιατί δεν εφαρμόζετέ όσα επικαλείσθε ως θέση του ΚΚΕ για τους εργαζόμενους, η απάντηση τους ήταν : Εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι Ρωσσία. Αυτά εν έτοι 1986

Ευχαριστώ