Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Κινδυνεύει να «αλωθεί» η ΠΝΟ ?

Το σύνθημα της κόκκινης επίθεσης για την «κατάληψη» του κορυφαίου συνδικαλιστικού οργάνου των ναυτικών, δόθηκε από τους εντεταλμένους κομματικούς κοντυλοφόρους που γράφουν σε επίσημο κομματικό όργανο και στα διάφορα blogs.
Συνεχίστηκε με φραστικές επιθέσεις κατά συνδικαλιστών από όχλο «δήθεν ναυτικών», που μάλλον είχαν κουβαληθεί από τα πομακοχώρια και των οποίων επικεφαλείς ήσαν οι γνωστοί-άγνωστοι που επιθυμούν την ύπαρξη διαλυτικών φαινομένων στο λιμάνι του Πειραιά.

Αληθεύει ότι πρόσφατα, και μετά την ενεργοποίηση και παρουσία των πραγματικών ναυτικών, αποφεύχθηκαν την τελευταία στιγμή τα επεισόδια από την «αυθόρμητη» κάθοδο των πομάκων, αθίγγανων και άλλων «ναυτικών» στα γραφεία της ομοσπονδίας?

Πολύ φοβάμαι ότι  θα σταματήσουν (προσωρινά), όταν εκλεγούν βολευτές ή ευρωβολευτές οι γνωστοί-άγνωστοι κομματάρχες-συνδικαληστές.

Έως τότε οι πραγματικοί ναυτικοί που επιθυμούν να ζουν αξιοπρεπώς, να εργάζονται και όχι να κάνουν τους κομματικούς μπράβους με στυλιάρια και κομματικές σημαίες, ας είναι σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: