Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Διερεύνηση των αιτιών που τα πλοία δεν χρησιμοποιούν τη Ν/ Ζώνη Περάματος

Η διερεύνηση των αιτιών που τα πλοία δεν χρησιμοποιούν τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος και οι προτάσεις ανάκαμψης της ναυπηγοεπισκευής αποτελούν το αντικείμενο της μελέτης που διενήργησε το Πανεπιστήμιο Πειραιά υπό την εποπτεία του καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Κωνσταντίνου Γκιζικη και παρουσιάστηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ σε ειδική εκδήλωση που διοργάνωσαν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, το Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού και η Ομοσπονδία Εργοδοτικών Ενώσεων Επιχειρήσεων Ναυπήγησης και Επισκευής Πλοίων Πειραιά.
...........
Ο κύριος σκοπός της μελέτης ήταν να διερευνηθούν η γνώμη των πελατών της ΝΕΖ διαμέσου δειγματοληπτικής έρευνας. Με την ανάλυση των αποτελεσμάτων της δειγματοληψίας μπορούν να προσδιοριστούν προβλήματα της ΝΕΖ και τα μέτρα που απαιτούνται για την άρση αυτών.
Τα αποτελέσματα της δειγματοληψίας.
Τα κύρια προβλήματα που αναφέρουν οι πελάτες της ΝΕΖ είναι:

• Η συμπεριφορά των συνδικάτων εμφανίζεται σαν ένα από τα πιο έντονα προβλήματα κατά τη γνώμη των πελατών, όπου το 74% δηλώνει ότι η συμπεριφορά είναι κακή, ενώ αντίστοιχα δηλώνει κακή συμπεριφορά μόλις το 3% όσων χρησιμοποιούν υπηρεσίες εκτός Ελλάδος.
...............

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο marinews
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&contentid=12245

Δεν υπάρχουν σχόλια: