Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αντιδρούν στην επίταξη οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων.

Εξαιρετικά ορθή η απόφαση του Πρωθυπουργού για πολιτική επιστράτευση των απεργών αυτοκινητιστών.  Η κοινωνία και οι κάτοικοι των νησιών ιδιαίτερα δέχτηκαν την απόφαση με μεγάλη ανακούφιση.

Οι απεργοί όμως και κυρίως οι βυτιοφορείς, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην πειθαρχήσουν στην απόφαση για πολιτική επιστράτευση και ετοιμάζονται να ανταπαντήσουν με κατάθεση αγωγής και ανακοπή της επιστράτευσης, δηλώνοντας αμετακίνητοι «μέχρι τέλους».

Ήδη από σήμερα το πρωί σκλήρυναν ακόμα πιο πολύ την στάση τους μλποκάροντας τις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων, απαγορεύοντας την κίνηση και των βυτιοφόρων ι.χ η μετακίνηση των οποίων γίνεται με περισσότερη δυσκολία από χθες.

Ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 10 το πρωί με τον αρμόδιο υπουργό Δημήτρη Ρέππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: