Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Βούτυρο στο ψωμί των πολιτικών και των εργατοπατέρων, οι απεργίες των εργαζομένων.

Θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί γίνεται η σημερινή απεργία.

Άραγε θα καταφέρουμε με τις απεργίες να πείσουμε τους κουτόφραγκους και το διεθνές οικονομικό κατεστημένο να συνεχίσουν να μας δανείζουν για να πληρώνουμε τους εκατοντάδες βουλευτές, τις εκατοντάδες υπαλλήλους της βουλής, και τις χιλιάδες υπαλλήλους του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και των κρατικών εταιρειών τύπου αγρογή?

Έτσι όπως τα κάναμε ας τα λουστούμε.

Και τα κάναμε όλοι μας έτσι και οι κυβερνώντες με την ανηθικότητα και την ανεπάρκεια τους, και οι πολίτες που τους ανεχόμαστε και επαναπαυόμαστε βαυκαλιζόμενοι ότι τάχα αντιστεκόμαστε με απεργίες και άλλα ευρήματα των πολιτικών συστημάτων.

Ας στείλουμε κάποιον κλέφτη πολιτικό ή πρόεδρο οργανισμού στην φυλακή ή καλύτερα ας ΠΑΜΕ να τους αποκλείσουμε στα σπίτια που έκτισαν με τον ιδρώτα του δικού μας προσώπου, οι κάθε λογής ακηδες-σακηδες και χατζητακηδες, αξιώνοντας την επιστροφή των κλεμμένων και τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Μέχρι τότε θα απεργούμε προς τέρψη του πολιτικού συστήματος και των εργατοπατέρων, και απλά θα δυσκολεύουμε με τις απεργίες ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα του απλού Έλληνα πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: