Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Υποχώρησαν οι πρατηριούχοι

Σκληραίνουν τη στάση τους οι ιδιοκτήτες φορτηγών δημόσιας χρήσης οι οποίοι, όπως εκτιμάται, το απόγευμα θα αποφασίσουν κλιμάκωση και συνέχιση των κινητοποιήσεών τους.

Από την άλλη πλευρά, η ομοσπονδία των πρατηριούχων καυσίμων δεν θα απεργήσει καθώς εξελίσσεται θετικά ο διάλογος με την κυβέρνηση οι συζητήσεις στους κόλπους της ομοσπονδίας των βενζινοπωλών κατέληξαν στο να μην πραγματοποιηθούν απεργιακές κινητοποιήσεις, δεδομένου ότι το υπουργείο Μεταφορών δέχθηκε να αναστείλει προς το παρόν τη διάταξη του νέου νομοσχεδίου που καταργεί την απόσταση των 200 μέτρων ανάμεσα στα πρατήρια και να τη θέσει σε διάλογο με τους πρατηριούχους ώς τις 4 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία έκανε λόγο για αναστολή κινητοποίησης για λόγους δημόσιου συμφέροντος και επανέλαβε την αντίθεσή της στην συγκεκριμένη διάταξη.


Πηγή : http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: