Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Δεν τα βρήκαν ΠΝΟ-ΕΕΝ για τη ΣΣΕ

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση που είχαν το μεσημέρι η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας με την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία για τη ΣΣΕ.
Η πρόταση της ΠΝΟ ήταν για αύξηση κατά 4%. Η αντιπρόταση του προέδρου της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας, Απόστολου Βεντούρη, ήταν "ό,τι δόθηκε στη ΓΣΣΕ συν 0,5%".
Αυτό σημαίνει για το 2010 αύξηση 0,5%, για το 2011 αύξηση σε ποσοστό 2% και για το 2012 αύξηση 2,2%.

Όμως η ΠΝΟ δεν δέχθηκε την πρόταση γιατί όπως επεσήμαναν κύκλοι της Ομοσπονδίας στο Μarinews.gr «εμείς πάντοτε συζητάμε για την αύξηση που θα αφορά μία χρονιά. Δεν μπορούμε να δεσμευθούμε για τρία χρόνια.»

Βέβαια κύκλοι της ακτοπλοϊας επεεσήμαναν στο Marinews.gr εάν ψηφισθεί το νομοσχέδιο που παγώνει τις αυξήσεις τότε δεν θα δοθούν αυξήσεις ούτε στους ναυτικούς.

Αναδημοσίευση από το marinews.gr
http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=5&contentid=12395

Δεν υπάρχουν σχόλια: