Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

HSW: Αποχώρησε από τον ΣΕΕΝ μετά την «καραμπόλα» στην υπόθεση της ΣΣΕ

Επιστολή στον πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, Μάρκο Φόρο, έστειλε ο Αντώνης Αγαπητός με την οποία ανακοινώνει την αποχώρηση τόσο του ίδιου όσο και της Hellenic Seaways την οποία εκπροσωπεί από τον ΣΕΕΝ.

Όπως επισημαίνει μεταξύ άλλων, πληροφορήθηκε έκπληκτος και χωρίς να έχει ενημερωθεί προηγουμένως, την απόφαση για αύξηση 2% της ΣΣΕ και προσθέτει: «Πέραν των ανωτέρω θέλω να γνωρίζετε ότι η απόφασή σας αυτή υπάρχει κίνδυνος να συμπαρασύρει το κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και ναρκοθετεί τις προσπάθειες των ακτοπλοΐκών πλοίων και επιχειρήσεων να επιβιώσουν».
...
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο marinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: