Το παρόν είναι προσωπικό διαδικτυακό ημερολόγιο (blog) που περιέχει αδέσμευτες, προσωπικές απόψεις και εκτιμήσεις, καθώς και σημειώσεις-καταγραφές (αναρτήσεις) ειδήσεων και θεμάτων που βρήκα από άλλους δικτυακούς τόπους και κέντρισαν το ενδιαφέρον μου.

Οι καταγραφές (αναρτήσεις) σε αυτό το προσωπικό ημερολόγιο (blog), είναι για καθαρά προσωπική μου χρήση και ρητά δηλώνεται ότι απολύτως καμιά εμπορική εκμετάλλευση δεν προκύπτει από αυτό το blog.



Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η άρση του καμποτάζ στη Βουλή

Η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για την άρση του καμποτάζ στα κρουαζιερόπλοια με μη κοινοτική σημαία ξεκινάει σήμερα, μετά τις τρεις το μεσημέρι, στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου αφού ήδη ολοκληρώθηκε η δημόσια διαβούλευση που έγινε μέσω του opengov.gr.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ) καταγράφει τις επισημάνσεις της σχετικά με ορισμένα άρθρα του νομοσχεδίου σημειώνοντας ότι η ΕΕΝ “είναι παγίως και διαχρονικά σύμφωνη με την άρση κάθε περιορισμού και απαγόρευσης στη δραστηριοποίηση σε όλους τους τομείς της επιβατηγού ναυτιλίας και επομένως δεν αντιτίθεται επί της αρχής στο εν λόγω σχέδιο νόμου περί άρσης της απαγόρευσης του καμποτάζ στην Ελλάδα”.
...........

Διαβάστε ολόκλητο το άρθρο στο theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: